Noedels met Kip en Peultjes

Noedels met Kip en Peultjes

Noedels met Kip en Peultjes

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel gemberpoeder, 100 gram peultjes, 125 gram taugé, ketjap manis, 1 eetlepel zoete chilisaus,

Zet kokend water op en als het kookt de pan van het vuur halen en de noedels er in doen en gaar laten worden, afentoe losroerend met een vork. Dit duurt ongeveer een minuut of 4 a 5. Bak in wat olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin, schep dit als het bruin is uit de pan en bak daarna 1 in ringen gesneden ui bruin. Als de ui bruin doe je er 1 teentje knoflook, een theelepel gemberpoeder, 100 gram peultjes (over de lengte gehalveerd) en 125 gram taugé erbij. Dit roerbak je ongeveer 2 minuten mee. Dan doe je er de noedels bij en een scheut ketjap manis na smaak. Dit ook goed doorwarmen. Als laatste doe je er ongeveer 1 eetlepel zoete chilisaus door. Nu is het klaar om geserveerd te worden! Eet smakelijk!

0
(482 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top