Spaghetti met Chorizo, Bosui en MonChou

Spaghetti met Chorizo, Bosui en MonChou

Spaghetti met Chorizo, Bosui en MonChou

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 200 gram chorizo, 3 bosuien, 2 theelepels mosterd, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Kook spaghetti gaar zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in een droge wok 200 gram chorizo in blokjes gesneden. Als er veel vet afkomt giet je dat er af. Als de chorizo krokant is doe je er 3 fijngesneden bosuitjes bij en roerbak je dit even mee. Dan kan de spaghetti erbij, roer dit even goed door, en ga dan 100 gram MonChou er doorheen smelten met 2 theelepels mosterd. Als de MonChou gesmolten is, is het gerecht klaar om te serveren. Op je bord doe je er geraspte kaas over!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top