Broodje gehaktballetjes met milde satesaus en paprika


Ingrediënten: bolletjes, Mora snack & Sauce milde sate, 1 groene paprika,

1 witte bol opengesneden. In de magnetron de Mora Snack & Sauce milde sate (gehaktballetjes in milde pindasaus) verwarmd een stukje van een groene paprika fijn gesneden. Als de balletjes warm zijn deze op het broodje leggen en hierover de paprika strooien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel