Kapucijners speciaal met Bouillon Aardappels en Cordon Bleu

Kapucijners speciaal met Bouillon Aardappels en Cordon Bleu
Ingrediƫnten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 potje jonge kapucijners, 1 gegrilde paprika, zout, peper, Italiaanse kruiden,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui toe. Als de ui zacht is voeg je 1 potje jonge kapucijners en 1 gesneden gegrilde paprika toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden. Erbij Bouillon Aardappeltjes van CelaVita en een cordon bleu.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat