Kapucijners speciaal met Bouillon Aardappels en Cordon Bleu

Kapucijners speciaal met Bouillon Aardappels en Cordon Bleu

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 potje jonge kapucijners, 1 gegrilde paprika, zout, peper, Italiaanse kruiden,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui toe. Als de ui zacht is voeg je 1 potje jonge kapucijners en 1 gesneden gegrilde paprika toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden. Erbij Bouillon Aardappeltjes van CelaVita en een cordon bleu.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel