Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta

Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta

Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 300 gram spinazie, 1 teentje knoflook, cayennepeper, 2 blikken gepelde tomaat, zout, peper, ricotta,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Zet vervolgens nog een pan met water op en breng het aan de kook. Hang in de pan een zeef. Leg daarin beetje bij beet 300 gram spinazie en laat dit slinken. Het kan ook makkelijker als je een pan met stoominzet hebt. Verhit olie in een koekenpan. Roerbak 1 teen fijngehakte knoflook met een snuf cayennepeper. Roer dit kort en voeg dan 2 blikken gepelde tomaten toe. Laat dit even op lager vuur pruttelen. Zet het vuur uit en breng de saus op smaak met zout en peper en een eetlepel rode wijnazijn. Giet de tagliatelle af en schep dit door de tomatensaus. Schep dit op een pastabord met erop spinazie met naar smaak ricotta. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top