Spaghetti Tomatensaus en Koekjes

Spaghetti Tomatensaus en Koekjes

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram gehakt 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 2 Bastogne koekjes,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes en 2 verkruimelde Bastogne koekjes toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>