Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Vandaag had ik na mijn werk een boekpresentatie van het boek Goed Zoet, heerlijk zo op loopafstand van mijn werk in Utrecht en ook nog eens richting het station. Goed Zoet werd namelijk bij KOOF gepresenteerd. Uiteraard lees je binnenkort op Brutsellog Culistyle meer over dit boek, maar eerst ga ik er vanavond uitgebreid in lezen.

Omdat ik door de presentatie wat later dan anders thuis was, en ook door de regen naar huis fietste, hebben we het lekker makkelijk gehouden. Boerenkool stamppot met een speklapje. Helemaal niet verkeerd met dit regenachtige weer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat