Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Vandaag had ik na mijn werk een boekpresentatie van het boek Goed Zoet, heerlijk zo op loopafstand van mijn werk in Utrecht en ook nog eens richting het station. Goed Zoet werd namelijk bij KOOF gepresenteerd. Uiteraard lees je binnenkort op Brutsellog Culistyle meer over dit boek, maar eerst ga ik er vanavond uitgebreid in lezen.

Omdat ik door de presentatie wat later dan anders thuis was, en ook door de regen naar huis fietste, hebben we het lekker makkelijk gehouden. Boerenkool stamppot met een speklapje. Helemaal niet verkeerd met dit regenachtige weer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel