Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Boerenkool Stamppot met een Speklapje

Vandaag had ik na mijn werk een boekpresentatie van het boek Goed Zoet, heerlijk zo op loopafstand van mijn werk in Utrecht en ook nog eens richting het station. Goed Zoet werd namelijk bij KOOF gepresenteerd. Uiteraard lees je binnenkort op Brutsellog Culistyle meer over dit boek, maar eerst ga ik er vanavond uitgebreid in lezen.

Omdat ik door de presentatie wat later dan anders thuis was, en ook door de regen naar huis fietste, hebben we het lekker makkelijk gehouden. Boerenkool stamppot met een speklapje. Helemaal niet verkeerd met dit regenachtige weer.

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top