Gnocchi met Gehakt en Champignons

Gnocchi met Gehakt en Champignons

Ingrediënten: gnocchi, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon, salie, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons mee tot ze zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg 200 ml bouillon toe, dit bindt een beetje. Voeg als laatste wat fijngehakte salie en 25 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de champignons met de gnocchi. Doe op je bord nog wat geraspte kaas over de gnocchi. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat