Gnocchi met Gehakt en Champignons

Gnocchi met Gehakt en Champignons

Ingrediënten: gnocchi, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon, salie, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons mee tot ze zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg 200 ml bouillon toe, dit bindt een beetje. Voeg als laatste wat fijngehakte salie en 25 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de champignons met de gnocchi. Doe op je bord nog wat geraspte kaas over de gnocchi. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel