Rode Biet met Kip Curry

Rode Biet met Kip Curry

Rode Biet met Kip Curry

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 1/2 theelepel tandoori kruiden, 3 sjalotjes, 1 potje worteltjes, 1 potje rode bietjes, scheutje rode wijn, beetje water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 1/2 theelepel tandoori. Bak 3 grof gesneden sjalotjes met de kipfilet tot de sjalotjes glazig zijn. Voeg 1 potje wortels en 1 potje rode bietjes (beide uitgelekt) toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens een scheutje rode wijn toe. Laat het kort koken zodat de alcohol een beetje verdampt. Voeg een beetje water toe en laat het geheel vervolgens 15 minuten zachtjes gaar worden. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(297 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top