Gnocchi met Gehakt en Champignons

Gnocchi met Gehakt en Champignons

Gnocchi met Gehakt en Champignons

Ingrediënten: gnocchi, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon, salie, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons mee tot ze zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg 200 ml bouillon toe, dit bindt een beetje. Voeg als laatste wat fijngehakte salie en 25 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de champignons met de gnocchi. Doe op je bord nog wat geraspte kaas over de gnocchi. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top