Pasta met Gerookte Kip, Doperwten en Appel

Pasta met Gerookte Kip, Doperwten en Appel

Ingrediënten: pasta, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram doperwten, 1 gerookte kipfilet, 1 appel, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries doperwten toe. Roer even door. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden gerookte kip en 1 in blokjes gesneden appel toe. Warm het geheel op laag vuur even door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de pasta. Doe er op je bord wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


2 reacties op “Pasta met Gerookte Kip, Doperwten en Appel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel