Burgerij in Schoten

Burgerij in Schoten

Burgerij in Schoten Quel Cochon

Op zoek naar een lekker lunchadres wat op de weg naar ons weekendadres zat kwamen we uit bij Burgerij in Schoten. Even een stukje van de snelweg af. Burgerij, burgers voor burgers, is zoals de naam het al zegt een echt hamburger-restaurant en dat wilde ik weleens uit proberen en gelukkig Michel en Britt ook. Een goede keuze bleek.

Zelf koos ik voor de burger van de maand: de Quel Cochon: Versgemalen varkensvlees met Ardeense ham en emmentaler (in the mix), ijsbergsla, dunne schijfjes tomaat, gesmolten cheddar en pickles.

Burgerij in Schoten Smokey Bacon
Michel en Britt kozen beide voor de Smokey Bacon: versgemalen rundvlees, plakjes bacon, gesmolten Cheddar, ijsbergsla, dunne schijfjes tomaat, zoetzure augurk, gebakken ui en bbq-saus. Alledrie kozen we voor de full option, dus met sla een Vlaamse frietjes.

Kortom kom je in de buurt van Antwerpen, dan even van de snelweg af om in Schoten een speciale hamburger te eten. Naast deze vestiging heeft Burgerij ook een vestiging in Berchem en bij het MAS in Antwerpen.

Burgerij
Brechtsebaan 298
2900 Schoten (België)

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top