Rode Kool met Schnitzel

Rode Kool met Schnitzel

In een ideale wereld rijdt de trein altijd op tijd. Vandaag niet, trein had vertraging, wordt van spoor gewisseld. Dus hop trap op en weer trap af. Komt toch, dus weer trap op en af, maar met omroepinstallaties op de trein (zodat je het op het perron kon horen) werd er vanuit de trein al omgeroepen dat de trein niet verder reed want de trein zou kapot zijn (uhm hij rijdt toch gewoon en de deuren gaan open?). De volgende trein had dus ook weer ruim 10 minuten vertraging dus pas tegen 10 over 6 was ik thuis.

Meer dan 1 1/2 uur gedaan over een klein stukje wat normaal gesproken van deur tot deur een klein uurtje duurt. Gelukkig was mijn vriend, die deze keer wel eerder thuis was (gebeurt anders nooit), aan het koken geslagen. Het werd rode kool met aardappelpuree en een halve xxl-schnitzel. Heerlijk toch dat er dan nog even voor je gekookt wordt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel