Andijvie met een Speklap


Zo gek ben ik niet op andijvie, maar soms kan je er ontzettend zin in krijgen. Dat was vandaag het geval, waarschijnlijk door alle bittere smaken die ik vanochtend bij Nespresso heb geproefd (de nieuwe grand cru’s die maandag 2 september verschijnen hebben namelijk een intensiteit van 11 en 12…). Bij de gewokte andijvie heb ik aardappelpuree en een krokant gebakken speklapje (die eindelijk eens gelukt is) gegeten. Best Hollands eigenlijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel