Andijvie met een Speklap

Andijvie met een Speklap


Zo gek ben ik niet op andijvie, maar soms kan je er ontzettend zin in krijgen. Dat was vandaag het geval, waarschijnlijk door alle bittere smaken die ik vanochtend bij Nespresso heb geproefd (de nieuwe grand cru’s die maandag 2 september verschijnen hebben namelijk een intensiteit van 11 en 12…). Bij de gewokte andijvie heb ik aardappelpuree en een krokant gebakken speklapje (die eindelijk eens gelukt is) gegeten. Best Hollands eigenlijk.

(134 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top