Koninginnehapje van Delhaize

Koninginnehapje van Delhaize

In mijn vorige artikel zag je al dat we boodschappen hebben gedaan in België. Omdat we niet precies wisten hoe laat we thuis waren hadden we bij de traiteur in de Delhaize Turnhout een koninginnehapje gekocht. Bladerdeegbakjes erbij en voila snel klaar.

De smaak was erg lekker, je proefde de kip, de gehaktballetjes en champignons. Leuk om eens te proberen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel