Spaghetti met Courgette en Tomaten

Spaghetti met Courgette en Tomaten

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer goed door. Laat vervolgens 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>