Spaghetti met Courgette en Tomaten

Spaghetti met Courgette en Tomaten

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer goed door. Laat vervolgens 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel