Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Een hamburger kan je ook bij de snackbar halen, maar zelf samenstellen kan ook. Ik moet dan wel bekennen dat ik de hamburger gewoon gekocht heb en niet zelf aan de slag ben gegaan met gehakt en kruiden en ook het broodje is niet vanaf nul gebakken, maar is gewoon een afbak ciabatta. In ieder geval aten we vandaag een ciabatta hamburger.

Ciabatta brood afgebakken in de oven. Een ui in ringen gesneden en op laag vuur gebakken in hete boter tot het zacht werd. Hamburgers gebakken en op het laatst cheddar cheese er op gesmolten. Ondertussen ook de sla en tomaat klaar gemaakt. En dan begint het bouwen: Brood, sla, hamburger, tomaat, ui en saus en tada je eigen gebouwde hamburger!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Ciabatta Hamburger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top