Spaghetti met Courgette en Tomaten

Spaghetti met Courgette en Tomaten

Spaghetti met Courgette en Tomaten

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer goed door. Laat vervolgens 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top