Food bij Eerste Jamie Magazine Foodbloggers Event

Tagliatelle Putanesca Jamie Magazine Foodbloggers Event bruschetta Jamie Magazine Foodbloggers Event
Vandaag een leuke dag gehad, al vroeg zat ik in de trein richting Amsterdam. Ik was namelijk uitgenodigd bij het eerste Jamie Magazine Foodbloggers event. Samen met andere foodbloggers en lifestylebloggers was het een dag vol koken, koffie proeven en fotograferen. Wat precies laat ik zien op Brutsellog Lifestyle, maar natuurlijk heb ik vandaag ook gegeten. Wat heb ik precies gegeten?

De lunch was bij Jamie’s Fifteen in Amsterdam, waar ik samen met de helft van de bloggers in de keuken stond (de andere helft kreeg een les ‘slow coffee’ van barista Joost Leopold). Het eerste gerecht was verse tagliatelle met putanesca saus. Vervolgens kwam de bruschetta op tafel met er op het gegrilde vruchtvlees van een aubergine met knoflook in ricotta. Er was ook een ander smeersel gemaakt voor de bruschetta, namelijk tuinboontjes met een sjalotje, iets aangebakken ook weer gemengd met een salade.

Ravioli Botersaus Jamie Magazine Foodbloggers Event Salade Jamie Magazine Foodbloggers Event
Vervolgens kwam de vers bereide ravioli met een botersaus met truffel op tafel en de salade met geroosterde noten, balsamico azijn, olijfolie, tomaatjes en komkommer. Kortom een heerlijke lunch!

Mini Pizza Jamie Magazine Foodbloggers Event

Vervolgens hebben we op een andere locatie, in de studio van ZTRDG, een fotografie workshop gehad met tips van stylisten en de ZTRDG fotograaf. Als afsluiter een borrel met deze kleine mini pizza, die echt ook weer overheerlijk was (met dank aan de spullen van Hello Fresh).


6 reacties op “Food bij Eerste Jamie Magazine Foodbloggers Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat