Food bij Eerste Jamie Magazine Foodbloggers Event

Food bij Eerste Jamie Magazine Foodbloggers Event

Tagliatelle Putanesca Jamie Magazine Foodbloggers Event

Vandaag een leuke dag gehad, al vroeg zat ik in de trein richting Amsterdam. Ik was namelijk uitgenodigd bij het eerste Jamie Magazine Foodbloggers event. Samen met andere foodbloggers en lifestylebloggers was het een dag vol koken, koffie proeven en fotograferen. Wat precies laat ik zien op Brutsellog Lifestyle, maar natuurlijk heb ik vandaag ook gegeten. Wat heb ik precies gegeten?

De lunch was bij Jamie’s Fifteen in Amsterdam, waar ik samen met de helft van de bloggers in de keuken stond (de andere helft kreeg een les ‘slow coffee’ van barista Joost Leopold). Het eerste gerecht was verse tagliatelle met putanesca saus.

bruschetta Jamie Magazine Foodbloggers Event

Vervolgens kwam de bruschetta op tafel met er op het gegrilde vruchtvlees van een aubergine met knoflook in ricotta. Er was ook een ander smeersel gemaakt voor de bruschetta, namelijk tuinboontjes met een sjalotje, iets aangebakken ook weer gemengd met een salade.

Ravioli Botersaus Jamie Magazine Foodbloggers Event

Vervolgens kwam de vers bereide ravioli met een botersaus met truffel op tafel

Salade Jamie Magazine Foodbloggers Event

en de salade met geroosterde noten, balsamico azijn, olijfolie, tomaatjes en komkommer. Kortom een heerlijke lunch!

Mini Pizza Jamie Magazine Foodbloggers Event

Vervolgens hebben we op een andere locatie, in de studio van ZTRDG, een fotografie workshop gehad met tips van stylisten en de ZTRDG fotograaf. Als afsluiter een borrel met deze kleine mini pizza, die echt ook weer overheerlijk was (met dank aan de spullen van Hello Fresh).

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

6 thoughts on “Food bij Eerste Jamie Magazine Foodbloggers Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top