Nog meer sushi

Kikkoman Sushiworkshop leftovers
Uiteraard werd er bij de Kikkoman Sushiworkshop meer gemaakt dan wat er tijdens de lunch opgegeten hebben. Dat werd netjes in bakjes gedaan voor thuis. Er werd ons wel op het hart gedrukt dat we het echt vanavond of anders morgenochtend op moesten eten, want het is nu eenmaal rauwe vis. Het was overigens best veel wat ik meekreeg, we konden er makkelijk met zijn tweeën van eten, alleen Michel houdt niet van vis. Hij heeft mijn sushi creaties wel geprobeerd, maar vis, nee. Ach we hadden nog pannenkoeken in de vriezer van afgelopen weekend, dus dan dat maar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat