Nog meer sushi

Kikkoman Sushiworkshop leftovers

Uiteraard werd er bij de Kikkoman Sushiworkshop meer gemaakt dan wat er tijdens de lunch opgegeten hebben. Dat werd netjes in bakjes gedaan voor thuis. Er werd ons wel op het hart gedrukt dat we het echt vanavond of anders morgenochtend op moesten eten, want het is nu eenmaal rauwe vis. Het was overigens best veel wat ik meekreeg, we konden er makkelijk met zijn tweeën van eten, alleen Michel houdt niet van vis. Hij heeft mijn sushi creaties wel geprobeerd, maar vis, nee. Ach we hadden nog pannenkoeken in de vriezer van afgelopen weekend, dus dan dat maar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel