Nog meer sushi

Nog meer sushi

Kikkoman Sushiworkshop leftovers

Uiteraard werd er bij de Kikkoman Sushiworkshop meer gemaakt dan wat er tijdens de lunch opgegeten hebben. Dat werd netjes in bakjes gedaan voor thuis. Er werd ons wel op het hart gedrukt dat we het echt vanavond of anders morgenochtend op moesten eten, want het is nu eenmaal rauwe vis. Het was overigens best veel wat ik meekreeg, we konden er makkelijk met zijn tweeën van eten, alleen Michel houdt niet van vis. Hij heeft mijn sushi creaties wel geprobeerd, maar vis, nee. Ach we hadden nog pannenkoeken in de vriezer van afgelopen weekend, dus dan dat maar. Gelukkig kon ik wat ik overhield nog aan Britt en Esther geven, sushi daar zijn zij dol op.

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top