China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes

China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes

Eens wat anders op de makkelijke maandag, wel uit een zakje. Dit zakje had ik nog liggen van een supermarkt tripje in Duitsland. Toch maar eens weer proberen. In plaats van de aanbevolen 250 ml water heb ik 350 ml water gebruikt om het niet zo zout te krijgen (is aardig geluk).

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 gele paprika, 150 gram sperziebonen, 1 zakje Maggi China Wok mit Hähnchen, 350 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden gele paprika en 150 gram sperzieboontjes toe. Bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 zakje Maggi China Wok mit Hähnchen en 350 ml water toe. Laat het geheel 3 minuten doorkoken. Voeg de noedels toe en roer goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel