China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes

China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes
Eens wat anders op de makkelijke maandag, wel uit een zakje. Dit zakje had ik nog liggen van een supermarkt tripje in Duitsland. Toch maar eens weer proberen. In plaats van de aanbevolen 250 ml water heb ik 350 ml water gebruikt om het niet zo zout te krijgen (is aardig geluk).

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 gele paprika, 150 gram sperziebonen, 1 zakje Maggi China Wok mit Hähnchen, 350 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden gele paprika en 150 gram sperzieboontjes toe. Bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 zakje Maggi China Wok mit Hähnchen en 350 ml water toe. Laat het geheel 3 minuten doorkoken. Voeg de noedels toe en roer goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat