China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes

China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes

China Wok: Noodles met Kip en Sperzieboontjes

Eens wat anders op de makkelijke maandag, wel uit een zakje. Dit zakje had ik nog liggen van een supermarkt tripje in Duitsland. Toch maar eens weer proberen. In plaats van de aanbevolen 250 ml water heb ik 350 ml water gebruikt om het niet zo zout te krijgen (is aardig geluk).

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 gele paprika, 150 gram sperziebonen, 1 zakje Maggi China Wok mit Hähnchen, 350 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden gele paprika en 150 gram sperzieboontjes toe. Bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 zakje Maggi China Wok mit Hähnchen en 350 ml water toe. Laat het geheel 3 minuten doorkoken. Voeg de noedels toe en roer goed door. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top