Oud Leusden in Leusden

Baguette Pikante Kip Oud Leusden Saté met brood

Na wat woonwinkelen in Amersfoort zijn we op de terugweg naar huis bij Oud Leusden aangeland. Hoe vaak ik hier wel niet langsgereden ben, al tijdens mijn autorijlessen. In ieder geval bij Oud Leusden hebben we even geluncht. Zelf koos ik voor de baguette pikante kip. Dit was een stokbroodje met gebakken kipfilet, prei, ui en paprika met pikante saus. Michel koos voor saté met brood. Beide hebben we heerlijk gegeten. De baguette was goed belegd en lekker. Het interieur is misschien wat oubollig aan het worden, de bediening was goed en het eten lekker.

Oud Leusden
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden
Tel: 033-4614098


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel