Oud Leusden in Leusden

Baguette Pikante Kip Oud Leusden Saté met brood
Na wat woonwinkelen in Amersfoort zijn we op de terugweg naar huis bij Oud Leusden aangeland. Hoe vaak ik hier wel niet langsgereden ben, al tijdens mijn autorijlessen. In ieder geval bij Oud Leusden hebben we even geluncht. Zelf koos ik voor de baguette pikante kip. Dit was een stokbroodje met gebakken kipfilet, prei, ui en paprika met pikante saus. Michel koos voor saté met brood. Beide hebben we heerlijk gegeten. De baguette was goed belegd en lekker. Het interieur is misschien wat oubollig aan het worden, de bediening was goed en het eten lekker.

Oud Leusden
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden
Tel: 033-4614098


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat