Oud Leusden in Leusden

Oud Leusden in Leusden

Baguette Pikante Kip Oud Leusden

Na wat woonwinkelen in Amersfoort zijn we op de terugweg naar huis bij Oud Leusden aangeland. Hoe vaak ik hier wel niet langsgereden ben, al tijdens mijn autorijlessen. In ieder geval bij Oud Leusden hebben we even geluncht. Zelf koos ik voor de baguette pikante kip. Dit was een stokbroodje met gebakken kipfilet, prei, ui en paprika met pikante saus.

Saté met brood

Michel koos voor saté met brood. Beide hebben we heerlijk gegeten. De baguette was goed belegd en lekker. Het interieur is misschien wat oubollig aan het worden, de bediening was goed en het eten lekker.

Oud Leusden
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top