Spaghetti Bolognaise

Spaghetti Bolognaise
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram gehakt, 250 gram champignons, 3 bosuien, 1 potje wortels, 1 blik tomatenblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 runderbouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Bak 200 gram gehakt bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje wortels, 1 blik tomatenblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat vervolgens ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen. Pureer de saus met de staafmixer. Serveer de saus met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat