Spaghetti Bolognaise

Spaghetti Bolognaise

Spaghetti Bolognaise
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram gehakt, 250 gram champignons, 3 bosuien, 1 potje wortels, 1 blik tomatenblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 runderbouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Bak 200 gram gehakt bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje wortels, 1 blik tomatenblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat vervolgens ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen. Pureer de saus met de staafmixer. Serveer de saus met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top