Risotto met Doperwten en Ham

Risotto met Doperwten en Ham

Risotto met Doperwten en Ham

Vandaag probeer ik een pakje risotto van het merk Riso Gallo: de risotto pronto quattro formaggi. Eigenlijk is het water met de risotto koken en klaar. Uiteraard heb ik er wel wat extra’s aan toegevoegd.

Ingrediƫnten: 1 ui, 150 gram hamblokjes, 200 gram diepvries doperwten, 1 pak Riso Gallo risotto, 450 ml water,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten, 1 pak Riso Gallo risotto rijst en 450 ml water toe. Breng al roerende aan de kook. Zet het vuur wat lager. Laat onder af en toe omscheppen de risotto rijst het water opnemen. Proef of de rijst helemaal gaar is. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top