High Tea bij ‘t Jagershuys in Zeist

High Tea bij ‘t Jagershuys in Zeist

High Tea bij 't Jagershuys in Zeist zoete hapjes en sandwiches High Tea bij 't Jagershuys in Zeist scones en warme bladerdeeghapjes

Vandaag zijn we met zijn tweetjes gaan high teaën bij ‘t Jagershuys, een restaurant aan de rand van Zeist in een bosrijke omgeving. Het was lekker druk, maar uiteraard hadden we gereserveerd en konden we direct aanschuiven. Vrij snel stond de thee, de etagère en andere hapjes op tafel.

Op de etagère zie je onderin drie soorten sandwiches namelijk: de sandwich carpaccio met rosbief, oude kaas, pijnboompitten, uitjes en pestospread, de sandwich met tomatenjam, komkommer en romige briesmeerkaas en de sandwiches met gerookte zalm en eiersalade. In het midden zie je twee verschillende cupcakes, 1 chocolade en 1 frambozencupcake met beide een romige topping en daarnaast twee macarons. Bovenop nog twee slagroomsoesjes en chocolaatjes.

De warme hapjes werden geserveerd op een apart bordje. Hier op verschillende bladerdeeghapjes (kerrie, saucijs en kaas) en de scones met lemon curd en clotted cream (hoe Engels wil je het hebben). Erbij natuurlijk onbeperkt thee. Wij hebben er heerlijk van gesmuld, het was precies voldoende.

Restaurant ′t Jagershuys
Woudenbergseweg 15
3707 HW Zeist

0
(150 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top