Dapeppa Koekjes Cranberry Witte Chocolade

Dapeppa Koekjes Cranberry Witte Chocolade

Vandaag was Britt aan de beurt om met de koekjesmix van Dapeppa aan de slag te gaan en ook deze zijn weer erg lekker geworden!

Ingrediënten: 1 pot Dapeppa koekjesmix cranberry witte chocolade, 1 ei, 90 gram roomboter,

Aantal koekjes: 12 (grote)

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de inhoud van de pot Dapeppa koekjes mix met 1 ei en 90 gram zachte roomboter. Kneed tot je een goed deeg hebt. Leg op een bakplaat het bakpapier (wat ook in de pot zit!). Maak balletjes van het deeg en druk de balletjes iets aan (houd genoeg ruimte, want de koekjes lopen iets uit). Zet de bakplaat ongeveer 13 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes een half uur afkoelen. De koekjes kan je het beste bewaren in een goed afsluitbare trommel. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel