Dapeppa Koekjes Cranberry Witte Chocolade

Dapeppa Koekjes Cranberry Witte Chocolade
Vandaag was Britt aan de beurt om met de koekjesmix van Dapeppa aan de slag te gaan en ook deze zijn weer erg lekker geworden!

Ingrediënten: 1 pot Dapeppa koekjesmix cranberry witte chocolade, 1 ei, 90 gram roomboter,

Aantal koekjes: 12 (grote)

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de inhoud van de pot Dapeppa koekjes mix met 1 ei en 90 gram zachte roomboter. Kneed tot je een goed deeg hebt. Leg op een bakplaat het bakpapier (wat ook in de pot zit!). Maak balletjes van het deeg en druk de balletjes iets aan (houd genoeg ruimte, want de koekjes lopen iets uit). Zet de bakplaat ongeveer 13 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes een half uur afkoelen. De koekjes kan je het beste bewaren in een goed afsluitbare trommel. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat