JinSo in Amsterdam

JinSo - AmsterdamVandaag was ik een dagje buiten de deur aan het werk, testen bij de leverancier, eens wat anders. Daarbij kregen we een lunch aangeboden, deze keer niet bij de leverancier zelf, maar dichtbij namelijk bij loungebar & restaurant JinSo op de arenanboulevard. Door de drommen stakende leraren heen hebben we het bereikt. Wat opviel was echt de razendsnelle bediening. Drankjes waren koud besteld of er stond al weer een ander met de drankjes aan tafel. Ook de bestelling van de broodjes ging razendsnel, er waren warme en koude broodjes besteld maar dat maakte qua snelheid niets uit. Fijn! Zelf had ik een grote bol met Cha Siu, een favoriet van mij bij mijn Chinese snackbar op “‘t Hoekje”, en al was het deze keer anders ook deze cha siu was lekker. De ‘Cha Siu’ is een Italiaanse bol met geroosterd varkensvlees in zoete hoisinsaus. Erg lekker! Kortom een aanrader als je in de buurt van de Bijlmer-Arena bent.


JinSo Loungebar & Restaurant

Arena Boulevard 155
1101 EJ Amsterdam
Tel: 020-6974178


2 reacties op “JinSo in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel