Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons

Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons

Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons

Ingrediënten: 600 gram rösti, 1 ui, 2 kipfilet, zout, peper, 1 rode paprika, 1 prei, 250 gram champignons, shoarmakruiden,

Aantal personen: 4

Bak 600 gram rösti bruin in hete boter. Bak 1 gesnipperde ui, in een andere pan, in hete boter bruin. Voeg 2 in blokje gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de groenten en kip aan de rösti toe. Breng op smaak met shoarmakruiden. Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top