Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus

Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus

Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 250 gram doperwten (diepvries), 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui met wat tijm toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram doperwten met 250 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Voeg 50 gram geraspte kaas toe en laat de kaas smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(287 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top