Koolvisfilet met Tomatensaus

Koolvisfilet met Tomatensaus

Ingrediënten: 400 gram koolvisfilet (diepvries), 8 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wikkel om 4 stukjes koolvisfilet elk 2 plakjes ontbijtspek. Leg de vis in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Verwarm even door. Giet de tomatensaus over de vis in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *