Koolvisfilet met Tomatensaus

Koolvisfilet met Tomatensaus
Ingrediënten: 400 gram koolvisfilet (diepvries), 8 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wikkel om 4 stukjes koolvisfilet elk 2 plakjes ontbijtspek. Leg de vis in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Verwarm even door. Giet de tomatensaus over de vis in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat