Koolvisfilet met Tomatensaus

Koolvisfilet met Tomatensaus

Ingrediënten: 400 gram koolvisfilet (diepvries), 8 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Wikkel om 4 stukjes koolvisfilet elk 2 plakjes ontbijtspek. Leg de vis in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Verwarm even door. Giet de tomatensaus over de vis in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel