Taco’s met Mexicaanse Melange en Gehakt

Taco's met Mexicaanse Melange en Gehakt
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 blik Bonduelle Mexicaanse melange, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 9 tacoschelpen, geraspte kaas,

Aantal taco’s: 9

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 uitgelekt blik Mexicaanse melange, 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Vul de schelpen met het gehaktmengsel. Zet de taco’s in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet ongeveer 10 minuten in voorverwarmde oven zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!

**Tip** Je kan beter de tacoschelpen eerst zonder vulling verwarmen in de oven en daarna pas met vulling en kaas. Als je de tacoschelpen tegelijk met de vulling in de oven doet worden ze zacht. (Leermomentje)


1 reactie op “Taco’s met Mexicaanse Melange en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat