Taco’s met Mexicaanse Melange en Gehakt

Taco’s met Mexicaanse Melange en Gehakt

Taco's met Mexicaanse Melange en Gehakt

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 blik Bonduelle Mexicaanse melange, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 9 tacoschelpen, geraspte kaas,

Aantal taco’s: 9

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 uitgelekt blik Mexicaanse melange, 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Vul de schelpen met het gehaktmengsel. Zet de taco’s in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet ongeveer 10 minuten in voorverwarmde oven zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!

**Tip** Je kan beter de tacoschelpen eerst zonder vulling verwarmen in de oven en daarna pas met vulling en kaas. Als je de tacoschelpen tegelijk met de vulling in de oven doet worden ze zacht. (Leermomentje)

0
(129 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Taco’s met Mexicaanse Melange en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top