Cafe Bonjour in Minderhout

Cafe Bonjour - Minderhout sandwichboulette

Op weg door de dikke mist richting onze vakantiebestemming in België zijn we langs de snelweg even gestopt bij ‘Café Bonjour’, het restaurant wat je bij een Total benzinepomp kan vinden. We hebben er beide een sandwich boulette genomen. Een gekruid stokbroodje belegd met plakjes gehaktbal, mozzarella, tomaat en pittige tomatensaus. Deze sandwich werd even in het tosti-apparaat klaar gemaakt. Het heeft in ieder geval gesmaakt, zeker voor zo’n tussenstop aan de snelweg.

Café Bonjour (Total)
Snelweg E19 Breda-Antwerpen
B-2322 Minderhout (België)
Tel: (0032)(0)4-55090247


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel