Cafe Bonjour in Minderhout

Cafe Bonjour - Minderhout sandwichboulette
Op weg door de dikke mist richting onze vakantiebestemming in België zijn we langs de snelweg even gestopt bij ‘Café Bonjour’, het restaurant wat je bij een Total benzinepomp kan vinden. We hebben er beide een sandwich boulette genomen. Een gekruid stokbroodje belegd met plakjes gehaktbal, mozzarella, tomaat en pittige tomatensaus. Deze sandwich werd even in het tosti-apparaat klaar gemaakt. Het heeft in ieder geval gesmaakt, zeker voor zo’n tussenstop aan de snelweg.

Café Bonjour (Total)
Snelweg E19 Breda-Antwerpen
B-2322 Minderhout (België)
Tel: (0032)(0)4-55090247


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat