Cafe Bonjour in Minderhout

Cafe Bonjour in Minderhout

Cafe Bonjour - Minderhout sandwichboulette

Op weg door de dikke mist richting onze vakantiebestemming in België zijn we langs de snelweg even gestopt bij ‘Café Bonjour’, het restaurant wat je bij een Total benzinepomp kan vinden. We hebben er beide een sandwich boulette genomen. Een gekruid stokbroodje belegd met plakjes gehaktbal, mozzarella, tomaat en pittige tomatensaus. Deze sandwich werd even in het tosti-apparaat klaar gemaakt. Het heeft in ieder geval gesmaakt, zeker voor zo’n tussenstop aan de snelweg.

Café Bonjour (Total)
Snelweg E19 Breda-Antwerpen
B-2322 Minderhout (België)

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top