Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden - Delden

Van het ene hotel naar het andere hotel. We zijn een lang weekend weggeweest richting Twente voor het NK wielrennen dames en heren. Na een lange reis, helemaal van Noordwijkerhout, aangekomen in ons hotel in Delden. Daar hebben we ook lekker gegeten. We namen er alle drie het maandmenu van juni wat deze maand bestond uit een voorgerecht van meloen met serrano ham en runder carpaccio en huisgemaakt notenbrood (echt dat is lekker!), een mixed grill met vier soorten vlees en als nagerecht een aardbeiensoepje met verse aardbeien, vanille-ijs en slagroom. Alles was schoon op, kortom we hebben gesmuld, een aanrader zowel hotel als restaurant.

Hotel Restaurant Het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden
Tel: 074-3761355


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel