Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden - Delden
Van het ene hotel naar het andere hotel. We zijn een lang weekend weggeweest richting Twente voor het NK wielrennen dames en heren. Na een lange reis, helemaal van Noordwijkerhout, aangekomen in ons hotel in Delden. Daar hebben we ook lekker gegeten. We namen er alle drie het maandmenu van juni wat deze maand bestond uit een voorgerecht van meloen met serrano ham en runder carpaccio en huisgemaakt notenbrood (echt dat is lekker!), een mixed grill met vier soorten vlees en als nagerecht een aardbeiensoepje met verse aardbeien, vanille-ijs en slagroom. Alles was schoon op, kortom we hebben gesmuld, een aanrader zowel hotel als restaurant.

Hotel Restaurant Het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden
Tel: 074-3761355


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat