NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst - NoordwijkerhoutHet is weer tijd voor de jaarlijkse conferentie voor mijn werk, zoals al sinds 2008 wordt het gehouden in het NH hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Twee dagen lang sprekers horen, ideeën uitwisselen en netwerken. Omdat Noordwijkerhout voor de meeste conferentie-bezoekers niet echt naast de deur ligt, ook niet voor mij, zit er een hotelovernachting bij en uiteraard een diner. Net als voorgaande jaren zal dit een lopend buffet zijn met voor iedereen wat wils. Het buffet was beter dan de vorige keren, en wat je er van mag verwachten, niet excellent maar normaal goed.

Zelf heb ik vooraf een vegetarische mosterdsoep, als hoofdgerecht Texels lam met jus, salade en gevulde aardappel en als afsluiter een trio van ijstaart en chocoladesoesjes gegeten.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top