Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus

Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus
Ingrediƫnten: penne, 200 gram sperziebonen, zout, 1 ui, 150 gram bacon, tijm, 150 ml kookroom, 2 eieren, peper, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook penne en 200 gram sperziebonen in kokend water met wat zout tot de penne beetgaar is. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 150 gram in reepjes gesneden bacon en wat tijm tot de ui zacht is. Meng ondertussen 150 ml kookroom met 2 eieren, zout, peper en 50 gram geraspte kaas. Giet de penne en sperziebonen af. Meng dit met de ui en bacon. Roer de roomsaus door het geheel en warm het kort door. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat