Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus

Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus
Ingrediënten: penne, 200 gram sperziebonen, zout, 1 ui, 150 gram bacon, tijm, 150 ml kookroom, 2 eieren, peper, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook penne en 200 gram sperziebonen in kokend water met wat zout tot de penne beetgaar is. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 150 gram in reepjes gesneden bacon en wat tijm tot de ui zacht is. Meng ondertussen 150 ml kookroom met 2 eieren, zout, peper en 50 gram geraspte kaas. Giet de penne en sperziebonen af. Meng dit met de ui en bacon. Roer de roomsaus door het geheel en warm het kort door. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel