Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus

Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus

Penne met Sperziebonen en Kaas-Roomsaus
Ingrediƫnten: penne, 200 gram sperziebonen, zout, 1 ui, 150 gram bacon, tijm, 150 ml kookroom, 2 eieren, peper, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook penne en 200 gram sperziebonen in kokend water met wat zout tot de penne beetgaar is. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 150 gram in reepjes gesneden bacon en wat tijm tot de ui zacht is. Meng ondertussen 150 ml kookroom met 2 eieren, zout, peper en 50 gram geraspte kaas. Giet de penne en sperziebonen af. Meng dit met de ui en bacon. Roer de roomsaus door het geheel en warm het kort door. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top