Dronken Varkenshaasjes

Dronken Varkenshaasjes

Dronken Varkenshaasjes
Ingrediënten: 1 varkenshaasje, zout, mosterd, 1 flesje Duvel bier, 1 bouillonblokje, 50 ml water, 50 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Bind de staart van het varkenshaasje vast zodat het overal dezelfde dikte heeft, snij door midden. Bestrooi met wat zout en smeer het varkenshaasje in in met mosterd. Leg de varkenshaasjes in een afsluitbaar bakje. Giet er een flesje Duvel bier bij. Laat de varkenshaasjes 2 uur marineren in de koelkast. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Voeg de helft van de marinade toe aan de varkenshaasjes.. Verkruimel er een bouillonblokje boven en voeg 50 ml water en 50 ml kookroom toe. Laat de saus in 20 minuten langzaam indikken. Serveer de varkenshaasjes met de saus. Lekker met frites en een salade. Eet smakelijk!

0
(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top