Tortellini met Champignons, Courgette en Pittige Tomatensaus

Tortellini met Champignons, Courgette en Pittige Tomatensaus
Ingrediƫnten: tortellini met hamvulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 varkensfiletlapjes, 1 courgette, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 4 eetlepels chilisaus, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de tortellini gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 3 in reepjes gesneden varkensfiletlapjes toe en bak het vlees bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 4 eetlepels chilisaus toe en breng op smaak met zout en peper. Laat 10 minuten pruttelen. Giet de tortellini af en roer door de saus. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel