Tortellini met Champignons, Courgette en Pittige Tomatensaus

Tortellini met Champignons, Courgette en Pittige Tomatensaus
Ingrediënten: tortellini met hamvulling, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 varkensfiletlapjes, 1 courgette, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 4 eetlepels chilisaus, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de tortellini gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 3 in reepjes gesneden varkensfiletlapjes toe en bak het vlees bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 4 eetlepels chilisaus toe en breng op smaak met zout en peper. Laat 10 minuten pruttelen. Giet de tortellini af en roer door de saus. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>