Pasta Ovenschotel met Rookworst

Pasta Ovenschotel met Rookworst

Ingrediënten: penne, 1/2 rookworst, 250 gram soepgroenten, 200 gram doperwten, 200 ml kookroom, 2 theelepels mosterd, zout, peper, 75 gram geraspte kaas + iets extra,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de penne in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1/2 in plakjes gesneden rookworst een paar minuten. Voeg 250 gram soepgroenten en 200 gram doperwten toe en roerbak 5 minuten. Voeg 200 ml kookroom met 2 theelepels mosterd en 75 gram geraspte kaas, laat de kaas smelten. Roer de penne door het geheel en schep vervolgens alles in een ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel