Pasta Ovenschotel met Rookworst

Pasta Ovenschotel met Rookworst
Ingrediƫnten: penne, 1/2 rookworst, 250 gram soepgroenten, 200 gram doperwten, 200 ml kookroom, 2 theelepels mosterd, zout, peper, 75 gram geraspte kaas + iets extra,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de penne in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1/2 in plakjes gesneden rookworst een paar minuten. Voeg 250 gram soepgroenten en 200 gram doperwten toe en roerbak 5 minuten. Voeg 200 ml kookroom met 2 theelepels mosterd en 75 gram geraspte kaas, laat de kaas smelten. Roer de penne door het geheel en schep vervolgens alles in een ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat