Pasta Ovenschotel met Rookworst

Pasta Ovenschotel met Rookworst

Pasta Ovenschotel met Rookworst

Ingrediënten: penne, 1/2 rookworst, 250 gram soepgroenten, 200 gram doperwten, 200 ml kookroom, 2 theelepels mosterd, zout, peper, 75 gram geraspte kaas + iets extra,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de penne in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1/2 in plakjes gesneden rookworst een paar minuten. Voeg 250 gram soepgroenten en 200 gram doperwten toe en roerbak 5 minuten. Voeg 200 ml kookroom met 2 theelepels mosterd en 75 gram geraspte kaas, laat de kaas smelten. Roer de penne door het geheel en schep vervolgens alles in een ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(487 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top