Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans - Rotterdam Pluijm op Pad in europa bagel Bagels & Beans - Rotterdam

Shoppen in Rotterdam en na het neuzen bij de Selexyz Donner daar bij Bagel & Beans iets gegeten. Michel nam een bagel BLT, bacon, lettuce en tomato met een cappuchino. Zelf heb ik de Bagel ‘special’ genomen de ‘Pluijm op Pad in Europa Bagel’. Een bagel met rucola, salami, chorizo, een tapenade van RenĂ© Pluijm zelf en Parmezaanse kaas, erbij een vers geperst bananensapje. Even lekker genieten.

Bagel & Beans
Lijnbaan 150 (in boekhandel Selexyz Donner)
3012 ER Rotterdam
Tel: 010-2400738


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat