Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans - Rotterdam Pluijm op Pad in europa bagel Bagels & Beans - Rotterdam

Shoppen in Rotterdam en na het neuzen bij de Selexyz Donner daar bij Bagel & Beans iets gegeten. Michel nam een bagel BLT, bacon, lettuce en tomato met een cappuchino. Zelf heb ik de Bagel ‘special’ genomen de ‘Pluijm op Pad in Europa Bagel’. Een bagel met rucola, salami, chorizo, een tapenade van René Pluijm zelf en Parmezaanse kaas, erbij een vers geperst bananensapje. Even lekker genieten.

Bagel & Beans
Lijnbaan 150 (in boekhandel Selexyz Donner)
3012 ER Rotterdam
Tel: 010-2400738


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel